Taitohankinta on valittu kansalliseen Hilma-palvelun kehitystyöryhmään
Kansallinen Hilma-palvelu (www.hankintailmoitukset.fi) uudistuu käyttäjiä kuunnellen. Olli Annala on valittu kansalliseen palvelun kehitystyöryhmään ja otamme ideoita ja palautetta vastaan!

maanantaina 07. toukokuuta 2018

Hilma eli julkisten hankintojen hankintailmoitukset kokoava palvelu uudistetaan palvelemaan eri käyttäjäryhmiä entistä paremmin. Uusi Hilma on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2020 alussa.

Sivuston rakentaminen nykypäivän tarpeita vastaavaksi tukee markkinoiden toimintaa ja helpottaa julkisten hankintojen parissa tehtävää työtä. Projektin vetovastuu on Hanselilla, ja uudistustyöhön osallistuvat myös työ- ja elinkeinoministeriö, valtiovarainministeriö, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö ja useat muut toimijat.

Uuden palvelun käyttäjälähtöisyyden ja toimivuuden varmistamiseksi Hansel on koonnut kehitystyöryhmän eri alojen asiantuntijoista. Kehitystyö on osa hallituksen kärkihanketta, Handi-toteutusohjelmaa.

Myös Suomen taitohankinta Oy on mukana kehitysryhmässä joten meillä on yhdessä erinomainen mahdollisuus vaikuttaa. Yhtiötä kehitystyöryhmässä edustaa Olli Annala joten ota yhteyttä jos haluat äänesi kuuluviin!

Olli Annala
+358 44 373 0649
olli.annala@taitohankinta.fi
https://taitohankinta.fi